TEC4 Oil System Cleaner Nano-Tec

Ontwikkeld voor moderne stop/start & hybride voertuigen.

De introductie van stop/start en hybride motoren heeft geleid tot een verhoging van de eisen die aan moderne motoroliën worden gesteld.

TEC4 Oil System Cleaner Nano-TecDe technologie van de natte distributieriem (Belt In Oil) en de introductie van complexe oliedruk geregelde secundaire systemen vereist het gebruik van juist gespecificeerde volsynthetische oliën met een lage viscositeit. De praktijk echter laat zien dat deze moderne motoroliën moeite vertonen om de ontstane vervuilingsresten in de olie opgelost te houden. Dit leidt tot een verhoogde afzet van teer, vernis, kooldelen en sludge in het smeersysteem en de zuigerveergroeven wat de optimale werking van de genoemde systemen uiteindelijk zal verstoren.

Tec4 Premium Nano-Tec Oil System Cleaner maakt gebruik van nanotechnologie waardoor dit krachtige product in staat is zich tijdens het reinigingsproces snel en moeiteloos volledig te vermengen met alle specificaties moderne motorolie. Een combinatie van suspensieverbeteraars en detergenten lost vervuilingsresten snel en effectief op en zal deze in de olie opgelost houden zodat deze resten volledig worden afgevoerd bij het aftappen van de oude olie.

Hoogwaardige polymeren zorgen daarbij tijdens het reinigen voor een optimale smering en de belangrijke bescherming van rubber afdichtingen, keerringen en een eventueel aanwezige natte distributieriem (Belt In Oil).

Belangrijkste eigenschappen:

  • Maakt snel en effectief het complete smeersysteem schoon
  • Reinigt zuigerveergroeven en de openingen in de olieschraapveren
  • Beschermt afdichtingen en de Belt In Oil tijdens de reiniging
  • Smeert optimaal tijdens de reiniging

Resultaat van compleet onderhoud:

  • Optimale motorprestaties.
  • Minimaal olieverbruik.
  • Gunstig brandstofverbruik.
  • Schone uitlaatgassen.
  • Voorkomen van slijtage en schade

Hoe te gebruiken:

Belangrijk! Controleer altijd eerst de conditie van de natte distibutieriem (Belt In Oil).

Tec4 Nano-Tec  Oil System Cleaner wordt tijdens het onderhoud vóór het verversen bij een warme motor toegevoegd aan de oude motorolie.

Stationair draaien en om de 10 minuten het toerental kortstondig naar 4500 omw/min brengen. Hierdoor zal de oliestroom toenemen en zullen verschillende onderdelen van stand veranderen wat een gunstig effect heeft op de reiniging.

Na minimaal 30 minuten de olie zo volledig mogelijk aftappen en een nieuw oliefilter monteren.

Motor vullen met de juist gespecificeerde motorolie.

 

Neem contact met ons op mocht u nog vragen hebben.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

071-3413073 info@autobedrijfvanvelzen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×