TEC4 Petrol System Cleaner Aqua-Tec

Brandstofreiniger voor benzine-systemen.

Ontwikkeld voor moderne stop/start & hybride voertuigen en E10 brandstoffen.

TEC4 Petrol System Cleaner Aqua-Tec

De introductie van ethanol in de brandstof, stop/start en hybride motoren heeft geleid tot een toename van vochtontwikkeling in de brandstoftank en brandstofsystemen van moderne voertuigen.

Hierdoor ontstaat er in het brandstofsysteem een versnelde opbouw van afzettingen, bezinksel en corrosie. Indien dit onbehandeld blijft zal het brandstofverbruik toenemen en door de vorming van corrosie in het systeem kan dit uiteindelijk leiden tot defecte kostbare componenten.

Tec4 Petrol System Cleaner Premium maakt gebruik van een unieke aquatechnologie waarmee water en vocht wordt verzameld uit het brandstofsysteem. Dit vochtmengsel wordt zolang in suspensie vastgehouden totdat het vrijkomt als extreem verhitte waterdamp tijdens het verbrandingsproces. Dit gecombineerd met de aanwezige detergenten en reinigings bestandsdelen in het product ontstaat een complete systeemreiniging van brandstoftank tot emissie-systeem.

 

Petrol System Cleaner Aqua-Tec,

een combinatie van 4 technologie├źn dat:

  • brandstofsysteemcomponenten reinigt en anti-slijtage bescherming verzorgt
  • water en vocht uit het systeem verwijdert om corrosie te voorkomen
  • de motorprestatie en de motorrespons verbetert
  • het brandstofverbruik optimaliseert
  • cilindercompressie stabiliseert en vermogen herstelt
  • schadelijke uitlaatgassen vermindert

 

Het product wordt tijdens het onderhoud toegevoegd aan de aanwezige benzine in de brandstoftank en zal meteen de smering verbeteren, de brandstof stabiliseren en water uit de brandstoftank opnemen.

In het brandstofsysteem zal de opgebouwde teer, vernis en hars in de brandstofleidingen en injectoren worden opgelost en het aanwezige vocht zal worden opgenomen door de brandstof.

Door de unieke aquatechnologie wordt het vocht, omsloten door brandstofmoleculen , in suspensie gehouden waardoor het veilig in de verbrandingskamer kan ontbranden en vrijkomt als extreem verhitte waterdamp. Dit proces zal in combinatie met de reinigingsmiddelen vervolgens zowel uitlaatkleppen, zuigerbodem, zuigerveren en alle naverbrandingscomponenten reinigen.

 

Neem contact met ons op mocht u nog vragen hebben.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

071-3413073 info@autobedrijfvanvelzen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×