TEC4 Premium Diesel System Cleaner Aqua-Tec

Brandstofreiniger voor diesel systemen

De introductie van stop/start en hybride motoren en B7-brandstoffen heeft geleid tot een toename van vochtontwikkeling in de brandstoftank en brandstofsystemen van moderne voertuigen.

 

TEC4 Premium Diesel System Cleaner Aqua-Tec

Hierdoor een versnelde opbouw van vervuiling wat het motorvermogen en de motorrespons zal verminderen. Indien dit onbehandeld blijft zal het brandstofverbruik toenemen en door de vorming van corrosie, bezinksel en afzettingen in het systeem zal dit uiteindelijk leiden tot defecte kostbare componenten.

 

Tec4 Diesel System Cleaner Premium Aqua-Tec  maakt gebruik van een unieke aquatechnologie waarmee water en vocht worden opgenomen uit het brandstofsysteem. Dit vochtmengsel wordt zolang in suspensie vastgehouden totdat het vrijkomt als extreem verhitte waterdamp tijdens het verbrandingsproces. Dit gecombineerd met detergenten en reinigingsmiddelen zorgt voor een complete systeemreiniging van brandstoftank tot emissie-systeem.

 

Belangrijkste eigenschappen:

  • Reinigt brandstofsysteemcomponenten en verzorgt anti-slijtage bescherming
  • Verwijdert water en vocht uit het systeem om corrosie te voorkomen
  • Verbetert de motorprestatie en de motorrespons
  • Optimaliseert het brandstofverbruik
  • Stabiliseert cilindercompressie en herstelt vermogen
  • Vermindert schadelijke uitlaatgassen

Het product wordt tijdens het onderhoud toegevoegd aan de aanwezige diesel in de brandstoftank en zal meteen de smering verbeteren, de brandstof stabiliseren en vocht uit de brandstoftank opnemen.

In het brandstofsysteem zal de opgebouwde teer, vernis en hars in de brandstofleidingen en injectoren worden opgelost en het aanwezige vocht zal worden opgenomen door de brandstof.

Door de unieke aquatechnologie wordt het vocht, omsloten door brandstofmoleculen, in suspensie gehouden waardoor het veilig in de verbrandingskamer kan ontbranden en vrijkomt als extreem verhitte waterdamp. Dit proces zal in combinatie met de reinigingsmiddelen vervolgens zowel uitlaatkleppen, zuigerbodem, zuigerveren als ook alle naverbrandingscomponenten schoon dus optimaal laten functioneren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

071-3413073 info@autobedrijfvanvelzen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×