Service en Onderhoud

Onderhoud

Voor service, onderhoud en apk voor Uw Volvo bent U bij Autobedrijf van Velzen aan het juiste adres. Heeft U een nieuwe Volvo of een oldtimer? Dat is geen probleem voor de Volvo specialist in Hazerswoude Rijndijk. We werken met onderdelen die een goede prijs en kwaliteit verhouding hebben, al vele jaren onderhouden we alle modellen van Volvo. Onderhoud en apk voor andere merken is bij ons ook mogelijk, hiervoor is diagnose apparatuur voor aanwezig.

Olie

We werken voornamelijk met CASTROL olie en hebben alle soorten olie die voor een Volvo nodig zijn op voorraad.

Diagnose van storingen

Diagnose en oplossingen van storingen van Uw Volvo kunnen we voor U uitvoeren, hiervoor zijn we voor opgeleid en hebben de ervaring met de juiste diagnose apparatuur.

Hybride en elektrische auto’s

Hybride en Elektrische Auto’s kunnen ook bij ons terecht onze monteurs zijn daarvoor speciaal opgeleid en we zijn daarvoor gecertificeerd met NEN 9140 dat wil zeggen veilig werken aan e-voertuigen met de juiste gereedschappen en kennis.

Service

Wij stellen service op de eerste plaats, bent U bij ons in onderhoud met Uw auto en er is een probleem dan proberen we U zo snel mogelijk te helpen en vaak is er ook een leenauto die we U kunnen aanbieden.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

071-3413073 info@autobedrijfvanvelzen.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×